Norsk
Blog
Jeg skjønner hvorfor...

Jeg skjønner hvorfor...

Skrevet av Bernt Erik den 19 mai 2010 klokken 12:22

Nå skjønner jeg hvorfor jeg liker å være en del av Gamereactor. For i dag fikk jeg en kjempefin privatmelding fra en Gamereactor-bruker og jeg må si jeg ble totalt rørt over det han skrev.

Dette er som en vitamininnsprøytning og får meg til å bruke enda mer tid på Gamereactor. Gjøre mediet enda bedre for brukere å være. Selv elsker jeg å lese andres blogger, omtaler m.m. Inn i mellom er det travelt og da får jeg ikke like mye tid, men stort sett prøver jeg å være tilgjengelig uansett om det er midt på dagen, om kvelden eller natten. Jeg prøver å svare så godt som mulig på PM-er, meldinger i gjesteboken min samt på Facebook og MSN.

Ellers vil jeg også skryte enormt av dere brukere for det er moro å se den store aktiviteten og måten dere fungerer som ambasadører for Gamereactor. For uten dere hadde vi ikke vært der hvor vi er i dag og det gjør at vi faktisk er avhengig av dere trofaste brukere.

Så etter den varmende meldingen, så må jeg si takk til han som skrev den og til dere andre som er så unike og gode brukere. Vi gjør noe sammen og får til en side som passer alle om du er stor, liten, utenlandsk eller norsk. Vi er en enhet som gjør underverker og la oss fortsette med det - tusen hjertelig takk til dere alle titusener av brukere her på nettsiden!

HQ