Norsk
Blog
Lærere vil ha elever til å skrive blogg!

Lærere vil ha elever til å skrive blogg!

Skrevet av Bernt Erik den 20 mai 2010 klokken 11:03

Endelig ser jeg at lærerstanden begynner å tenke litt fremover og ikke på de gamle læremetodene. Her på Snåsa har vi faktisk en god del lærere som jeg synes er flinke til å bruke nye læremetoder og dette tror jeg vil gjøre læringen bedre og ikke minst også artigere for elevene.

I en artikkel i TA.no kunne jeg lese at lærere nå også oppfordrer elever til å skrive blogger. De tror nemlig at elever blir bedre i (rett)skriving om de gjør det. Etter å ha lest en del fra dere brukere har jeg lagt merke til at kvaliteten på mye av det dere skriver bare har blitt bedre og bedre. Dette tror jeg også har hjulpet dere til bedre karakterer i f.eks. norsk på skolen.

At skolen nå tar innover seg nye læremetoder er veldig bra. Nå håper jeg inderlig at lærerne også ser at spill som læring er veien å gå. For det finnes så mange gode og lærerike spill som ville ha fungert godt i skolen. Selv holder jeg foredrag til skoler, barnehager og kommuner rundt dette temaet og drar land og strand for å legalisere spilling som noe lærerikt og positivt.

Føler du at du har blitt bedre i norskskriving med å bruke tid på Gamereactor og skrive f.eks. blogger?

Nedenfor ser dere et bilde som beviser at dere er aktive og ikke minst flinke til å skrive blogger - stå på folkens og kanskje får dere også en bedre norskkarakter!

Litt vanskelig å oppdage, men ser dere at vi har 4999 tilhengere på Facebooksiden vår...!

HQ