Norsk
Blog
Emil 5 år kjørte seg til første i Blur!

Emil 5 år kjørte seg til første i Blur!

Skrevet av Bernt Erik den 27 mai 2010 klokken 22:02

Jeg er mektig imponert. Først trodde jeg det ville bli vanskelig for Emil på fem år å spille Blur (PC). Nå i etterkant kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet. Han er søren meg nesten like flink som meg i spillet. Han har kjørt gjennom åtte løp og vunnet alle sammen og noen av løpene er faktisk ganske vankselig spesielt for en femåring. Han har samlet sammen fan-poeng, skaffet meg en rekke nye biler samt fått meget gode tider. Jeg ble stående å måpe da jeg så han kjøre. Han var som en akrobat på veien og svingte, sendte våpen i rævva på motstanderne, ropte og lo. Han koste seg skikkelig med Saiteks gamepad mellom de små hendene.

Like før han la seg, sa han til meg "Pappa, jeg er glad i deg og at jeg får lov til å spille Blur" Han satt vel kanskje litt over en time og spilte, så lenge spilte han ikke. Da jeg spurte han om hva han syntes om Blur, så sa han at dette var et av de beste bilspillene han hadde prøvd. I helgen skal vi spille fire mot hverandre i splitscren og det gleder vi oss stort til. Det blir kjempemoro.

Barna lærer utrolig fort og like før han skulle legge seg og hadde pusset tennene, så forsvant plutselig Emil. Jeg fant han foran PC-en mens han koste seg med Blur igjen. Da hadde han startet opp spillet, kommet seg gjennom menyene og begynt å kjøre på min karrieredel. Det ble ikke den lange stunden med spilling, men nok til at han ble mettet for i dag.

Hva med deg - har du blitt overrasket over hvor flinke små barn er i spill?

HQ