Norsk
Blog
I morgen lørdag bærer det løs igjen...!

I morgen lørdag bærer det løs igjen...!

Skrevet av Bernt Erik den 28 mai 2010 klokken 23:22

I morgen bærer det på tur igjen. Ikke så langt kanskje med seks mil vestover og et par kilometer nordover. Jeg skal til Elkjøp Stormarked Steinkjer og arrangere nok et spillevent. Denne gangen skal jeg og noen Gamereactor-disipler kjøre turnering i 2010 FIFA World Cup South Africa hvor vi kårer Steinkjers beste spiller (selvsagt hvor vinnerne får fete premier) og jeg skal presentere Flåklypa Grand Prix til DS hvor alle som prøver spillet kan vinne Ludvig og Solan (som snakker norsk med kjente og kjære uttrykk), kort, figurer samt masse annet rart som jeg har med i en eske.

Jeg gleder meg stort og det er alltid moro å komme seg ut blant våre trofaste Gamereactor-brukere og arrangere forskjellige ting. I morgen klokken 11:00 starter det hele og det kommer til å bli stor stemning og masse spennende kamper i 2010 FIFA World Cup tenker jeg.

Ellers jobber jeg på spreng med et stort event i august på Steinkjermartnan. Her skal det settes opp et eget spilltelt hvor jeg skal reklamere for Gamereactor samt kjøre en rekke store konkurranser. I løpet av disse dagene Steinkjermartnan arrangeres vil det komme opp i mot 80 000 personer. Derfor vil dette være et genialt ustillingsvindu for Gamereactor. I tillegg jobber jeg med å få oppover Il Tempo Gigante som blir stående utenfor spillteltet vårt samt at Super Mario kommer på besøk på martnan til spillteltet vårt. Det kommer til å bli veldig moro dette her.

I juni skal jeg arrangere Gamereactor Quiz i beste sendetid på Snåsadagan og det på scenen. Det gleder jeg meg til for under disse dagene kommer med mange tusen personer innom.

Så det er mye som skjer for tiden og jeg er en travel mann...

Nedenfor ser dere blant annet noen av premiene jeg har til i morgen på Elkjøp Stormarked Steinkjer!

HQ