Norsk
Blog
Yes - nok et fet konkurranse!

Yes - nok et fet konkurranse!

Skrevet av Bernt Erik den 2 juni 2010 klokken 15:10

Først vil jeg starte bloggen min med å si at det for tiden er mange fete konkurranser her nå og om du ikke deltar, så går du glipp av noe stort! For selv føler vi i Gamereactor at det er moro å kunne pøse ut med konkurranser og spesielt når vi kan reklamere med eksklusive premier som f.eks. esken til ModNation Racers. Den var helt rå og digger den selv.

I dag la jeg opp en ny unik og eksklusiv konkurranse. Denne gangen sponser Universal Pictures oss den kommende "skrekkfilmen" The Wolfman på Blu-ray samt en haug med klassiske skrekkfilmer. I denne haugen finner vi Frankenstein, The Bride Of Frankenstein, The Werewolf Of London, Dracula, The Phantom Of The Opera, An American Werewolf In London, Van Helsing, The Mummy, The Mummy Returns og The Mummy - Tomb Of The Dragon Emperor. Meget fet premie for å si det mildt!

Vi kommer ikke til å ligge på latsiden og jobber hele tiden med å få til fete konkurranser her på nettsiden til glede for dere trofaste lesere. Dere skal kunne vinne mye stilig her hos oss i Gamereactor - det lover jeg.

Så føler du nå at du har flaksen med deg og ønsker å vinne våre mange fete premier, så klikk deg inn på Konkurransesiden vår

Velbekomme - fra alle oss i Gamereactor!

HQ