Norsk
Blog
Spillidolet Emil 5 år i dag med Galaxy 2

Spillidolet Emil 5 år i dag med Galaxy 2

Skrevet av Bernt Erik den 9 juni 2010 klokken 12:11

I dag fyller Emil 5 år og jeg kan ikke si annet enn at årene går fort. Husker veldig godt den dagen da Emil kom til verden. Det startet på morgen og Ann Helen følte at noe var på gang. Vi ringte på ambulansen og jordmor som ikke kom lenge etter. Jeg måtte sørge for å få tak i barnepass til de andre barna og pakket ned nødvendig utstyr til den store opplevelsen. Ambulansen på Snåsa kjører alltid E6 sørover til Levanger Sykehus og lite visste jeg at Emil hadde det travelt med å komme til verden. For da jeg hadde kjørt litt over halvveis til sykehus, fikk jeg en telefon om jeg bare måtte slakke på gassen. Emil hadde blitt født i ambulansen på tur til sykehuset og at det stod bare bra til med mor og barn. Jeg kunne ikke tro det var mulig og at jeg hadde gått glipp av fødselen, noe som er en utrolig stor opplevelse som jeg unner dere alle (når den tid kommer).

Nå har det altså gått fem år og Emil har blitt en stor gutt som til neste år skal starte på skolen. I tillegg er han et geni når det kommer til spill og knuser oss andre i mange forskjellige spill. Han har stor forståelse og takler både vanskelig og komplekse spill veldig godt. I lang tid nå har Emil hatt nedtelling til Super Mario Galaxy 2 skulle lanseres. For dum som jeg var visste jeg han trailerne til spillet og jeg vet ikke hvor mange ganger han har sett de samt spurt om når spillet ville dukke opp. Klistret til skjermen og full av forventning på at spillet skulle komme kan dere tro dagen i dag ble stor. For på hans bursdag kom en snill postdame (Eva Britt Brønseth) med en liten konvolutt. Emil løp med pakken i hånden og satte seg godt til rette for å åpne. Da han oppdaget hva som lå i pakken ble han i fyr og flamme, hoppet opp og ned, lo og nærmest gråt av glede. For i pakken lå nemlig Super Mario Galaxy 2. Utrolig at spillet skulle dukke opp på hans bursdag av alle ting. Så jeg har en tro på at gaven fra oss ikke kan stille opp i mot denne. Selvsagt måtte Emil prøve spillet og har nå kommet et godt stykke ut i det. Det første spillet har han mer eller mindre gjennomført uten noe hjelp fra meg eller de andre barna, så jeg regner med han kommer til å gjennomføre dette også helt alene.

Som dere også vet, så har jeg besøk av en utplasseringelev (Ottar Søraa Graven) og han har også fått spilt spillet i dag. Til og med Ottar er stor fan av Super Mario Galaxy, så dette ble også en stor dag for han.

Så nå vil jeg avslutte denne bloggen med å ønske Emil gratulerer med fem års dagen. Måtte den bli fin og innholdsrik (noe jeg tror den blir med Super Mario Galaxy 2 innomhus).

Det nederste bildet er av Ottar. Kronen på hodet fikk han i barnehagen i går hvor de feiret han med livrette hans, nemlig pannekaker.

HQ