Norsk
Blog
Gamereactor Quiz - hjelp meg!

Gamereactor Quiz - hjelp meg!

Skrevet av Bernt Erik den 10 juni 2010 klokken 10:12

Det har blitt en tradisjon dette her og like moro er det hvert år. For på lørdag skal jeg arrangere Gamereactor Quiz på Snåsadagan. I fjor var det proppet med deltakere på quizen og stor stemning noe jeg også håper det skal bli i år hvor det er håp for rundt 4000-5000 personer. Med slike folkemengder er det også moro å arrangere Gamereactor Quiz. Har allerede begynt å lage spørsmål, men jeg tenkte om dere hadde lyst, så kunne dere skrive opp noen spørsmål nedenfor (med svar)og jeg kanskje brukte disse på quizen på lørdag hvor dere fikk heder og ære med at jeg nevnte nicket deres.

Ellers skal jeg også være med å arrangere Olabilløp samt at jeg skal ha en egen bod hvor jeg kommer til å reklamere for Gamereactor. Jeg gleder meg virkelig stort til dette og ser frem til en spennende dag selv om jeg vet at været ikke blir så veldig bra noe det ikke var i fjor heller.

Nedenfor ser dere plakaten som brukes og der kan dere også se at Gamereactor Quiz også har blitt med og blir et aldri så lite trekkplaster.

HQ