Norsk
Blog
Skuffet over E3?

Skuffet over E3?

Skrevet av Bernt Erik den 15 juni 2010 klokken 12:50

E3-sirkuset er i full gang og mange millioner gamere har rettet blikket mot Los Angeles og det som nå foregår i metropolen. Selv følger jeg med og håper på å få høre om spill jeg selv venter på og til nå har min tørst etter info blitt slukket. Det er flere ting jeg gleder meg til og spesielt kan jeg nevne Crysis 2, den nye tilleggspakken til Battlefield: Bad Company 2, Need for Speed: Hot Pursuit, Medal of Honor, Star Wars: The Old Republic som presenterte en meget heftig trailer (som kan bli en stor konkurrent til World of Warcraft), det nye fra Microsoft og interessant var uten tvil den nye og smalere Xbox 360-en. Er også veldig spent på Kinect og hvordan man på best mulig måte skal utnytte den.

Nå gleder jeg meg stort til å høre hva Nintendo har som ess i ermet og spesielt med tanke på å få vite mer om 3DS og ikke minst mer info om en ny konsoll for underholdningsgiganten. E3 er den beste tiden på året for oss gamere og jeg fråtser i nyheter fra denne spennende messen.

Hva synes du om E3 så langt, er du skuffet eller har du fått slukket din tørst etter info om dine ventende titler/maskiner? For som sagt, det er nå det skjer og hvor vi får vite "alt" om kommende titler og andre spillrelaterte produkter...

HQ