LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Hvorfor bruker vi ikke bilbelte?

      Hvorfor bruker vi ikke bilbelte?

      Skrevet av Bernt Erik den 22 juni 2010 klokken 15:57

      Etter å lest en artikkel på nettsiden til Trønder-Avisa så står det at 36 personer ble tatt for ikke å bruke bilbelte i Namsos. Jeg skjønner ikke hva som er galt med folk og hvorfor de ikke bruker bilbelte. Er de klar over konsekvensene om de skulle være så uheldig å kollidere med ett eller annet med å ikke bruke bilbelte? Skulle ikke tro det!

      Jeg forstår godt politiet som hele tiden kjører kontroller på bilbeltebruk. For er det noe som er viktig så er det å bruke bilbelte eller feigstrikk som som ungdommer bruker å kalle det her omkring. En annen ting jeg ikke ikke kan forstå er alle de som sitter og tekster mens de kjører bil. Et bitte lite sekund uoppmerksomhet kan få store konsekvenser for andre eller seg selv.

      Nei - bli flinkere til å bruke bilbelte og IKKE tekst meldinger på mobilen når man kjører!

      Bruker dere bilbelte når dere er ute og kjører eller sitter på, eller har dere en litt avslappet stilling til dette? Har dere opplevd noen skumle situasjoner i trafikken som kunne ha vært unngått?

      HQ