Norsk
Blog
Ny rekord, hospitering og varmt vær!

Ny rekord, hospitering og varmt vær!

Skrevet av Bernt Erik den 24 juni 2010 klokken 12:33

Da vil jeg gjerne gratulerer Gamereactor med ny rekord! Dette er en rekord jeg selv setter stor pris på og liker veldig godt. For vi i Gamereactor synes at dere lesere/brukere er så snille og flinke at vi må belønne dere med masse konkurranser. Akkurat nå har vi faktisk hele 11 konkurranser noe som er rekord her på nettsiden. Selv om vi har tatt ny rekord, så vil vi fortsette å jobbe med å få opp konkurranser for dere brukere. Vil du vinne, må du delta på våre mange konkurranser. Lykke til i alle fall!

Akkurat nå er Ann Helen ute på hospitering hos Steinkjerambulansen. Hun var oppe i halv seks tiden mens vi andre sov. Nå kan det faktisk hende at Ann Helen er å frakter noen syke eller noen som har vært utsatt for en ulykke. Jeg er utrolig stolt av henne og glad på hennes vegne at hun nå har fått anledningen og skal i morgen, mandag, tirsdag og onsdag på hospitering. Dette medfører at jeg nå må passe barna og om ikke lenge bærer det ut en tur med hele skokken.

For i dag, etter en utrolig kald vinter, vår og forsommer, titter endelig solen frem og temperaturen har faktisk krøpet godt over 20 grader. Dette er sjelden vare her på Snåsa og dette må feires med og være ute sammen med barna. Så om ikke mange minuttene bærer det ut og da blir det vel hopping på trampoline samt kose seg i det varme været.

Deltar du på noen av konkurransene våre og skal du i løpet av sommeren jobbe noe? Hvordan er været hos deg akkurat nå?

HQ