Norsk
Blog
Hugo har ankommet Snåsa!

Hugo har ankommet Snåsa!

Skrevet av Bernt Erik den 30 juni 2010 klokken 11:18

Som dere sikkert vet så jobber jeg med flere prosjekter og en av disse prosjektene er Steinkjermartnan hvor målet mitt er å underholde med krumspring fra spillverden. Det er forventet over 80 000 besøkende under årets Steinkjermartna og det kommer til å bli en folkefest uten sidestykke om det blir som jeg ønsker.

For på Steinkjermartnan skal vi ha et stort spilltelt hvor Gamereactor samarbeider med NTE (Nord-Trøndelag Elverk), NTE Expert og Wonderland Events. Spillteltet kommer til å bli et midtpunkt på martnan og der skal vi kjøre mange konkurranser hvor vi kårer en rekke vinnere i forskjellige spill. Gleder meg sombare det.

Den 12. - 14. august håper jeg du er i traktene og kan bli med noe stort sammen med Gamereactor og vi lover dere god underholdning.

En av spillfigurene som kommer er blant annet Hugo og nedenfor kan dere se drakten som kom med den snille postdamen i dag. Det siste bildet er det Silje som har kledd på seg hodet til Hugo, men på de andre bildene er det jeg som er inne i drakta.

HQ