Norsk
Blog
Jippi - en drøm går i oppfyllelse!

Jippi - en drøm går i oppfyllelse!

Skrevet av Bernt Erik den 8 juli 2010 klokken 12:53

Jeg er i lykkerus og det har ikke helt gått opp for meg det som nå snart skjer. Det er stort og samtidig så er det unikt med tanke på drømmen som jeg har hatt i alle de år.

En liten gutt ble med sin pappa, bror og søster på kino. Gutten var ikke mer enn 7 år gammel. Han satt forventningsfullt og ventet på at det skulle skje noe på det store hvite lerrete. Plutselig ble lyset slått av og det ble med ett stille. Jeg satt som klistret til stolen i kinosalen. Plutselig starter musikken som jeg har nynnet på uttallige ganger. Tenk, en norskprodusert dukkefilm har nå sett dagens lys og jeg sitter nærmest på fremste rekke og koser meg godt med en kjærlighet på pinne. Broren min og søsteren min koser seg like godt som meg og sammen sitter vi og nyter Flåklypa Grand Prix.

Vi får en kjempefin presentasjon av Flåklypatoppens beboere og med et er vi med i filmen og det store løpet som er filmens store høydepunkt gir flere magasug enn jeg kunne telle. Il Tempo Gigante, Solan, Ludvig og Reodor blir våre helter og helt siden den gang har jeg alltid vært en stor fan av Flåklypa Grand Prix. Jeg har sett filmen tusenvis av ganger både alene og sammen med familien min. Mine barn er glade i Flåklypa og vi har titt og ofte hatt en familiekveld med både film, snop og god drikke.

Som dere vet, så jobber jeg med å få til noe stort på Steinkjermartnan 2010 og forleden dag fikk jeg svaret jeg hadde ventet lenge på. For den 12. til 14. august kommer nemlig Il Tempo Gigante og Remo Caprino til Steinkjermartnan og spillteltet vårt. Jeg er så utrolig glad at jeg ikke kan få uttrykket meg godt nok. Tenk det å kunne ta bilen i nærmere øyesyn og presentere den i "levende" live for mine barn. En ny generasjon får oppleve det jeg alltid har vært en stor fan av. Det er forventet over 80 000 besøkende på årets Steinkjermartna og med bilen kommer det sikkert enda flere besøkende.

Jeg skal blant annet stå bak en storstilt tegnekonkurranse hvor vinneren får seg en tur med bilen rundt omkring på Steinkjer og hvor en haug med andre "vinnere" får sitte i den mens det knipses bilder av sine søsken, foreldre, besteforelde og annen slekt. Tipper mange foreldre vil benytte seg av muligheten til å spre sin store glede i Flåklypa til nye generasjoner noe de nå får muligheten til å gjøre.

Med det vil jeg takke Remo, Torill, Christine, Hroar, Joacim og Richard for at drømmen nå går i oppfyllelse. Dette skal bli en skikkelig folkefest hvor hovedmålet mitt er å gi alle besøkende en unik opplevelse de sent vil glemme.

Her kan dere forresten se Il Tempo Gigante på Autofil

Har du sett Il Tempo Gigante i virkeligheten og vil du (om du kunne) ta turen til Steinkjermartnan for å se den?

Sammen med Il Tempo Gigante kommer også Hugo og Josefine samt et par andre kjente spillfigurer som jeg kommer tilbake til...

HQ