Norsk
Blog
Nye utfordringer står for tur!

Nye utfordringer står for tur!

Skrevet av Bernt Erik den 12 juli 2010 klokken 12:15

Da var sommerferien min over. 14 dager med mye kos og familiert innhold, men også noe arbeid. For i det yrket jeg har kan man liksom ikke slippe taket og gjemme seg. For man må hele tiden følge med, svare på mail og oppsøke kunder om man skal overleve. Mange vil nok kanskje også ta steget og si at jeg er en arbeidsnarkoman og som ikke klarer å legge fra meg arbeidet noe jeg dessverre til tider er.

Selvsagt når jeg har ferie får jeg til å begrave jobben slik at den ikke er i hundre prosent fokus, men en del tanker går nok til det jeg normalt gjør til daglig.

Nå som ferien min er over vil jeg fortsette å jobbe med prosjektene jeg ga slipp på før ferien og vil komme sterkt tilbake. For på Gamereactor vil det som vanlig skje mye utover høsten. Det kommer til å bli mange og unike konkurranser, nye muligheter og ikke minst det vi er god på, å holde dere oppdatert på spillinnhold.

Som community-manager skal jeg være aktiv på forumet (så mye tiden tillater) og gjøre meg bemerket overnfor dere andre trofaste brukere. I tillegg vil jeg også være til støtte for de som trenger det for selv synes jeg det er "godt å kunne hjelpe" om det er noe som trenger min hjelp.

Med det går jeg nå på jobb med krum rygg og godt pågangsmot for høsten og etter hvert vinteren som nærmer seg og med den tiden følger det mye spennende!

Den 12. - 14. august skal jeg i Gamereactor være delaktig i et stort spilltelt sammen med NTE (Nord-Trøndelag Elverk) og NTE Expert og der vil vi underholde med masse spillkonkurranser. Il Tempo Gigante fra Flåklypa kommer til Steinkjermartnan (se bildet nedenfor)

HQ