LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      PC-spillere bedre enn Xbox 360-spillere?

      PC-spillere bedre enn Xbox 360-spillere?

      Skrevet av Bernt Erik den 24 juli 2010 klokken 12:01

      Selv har jeg alltid savnet muligheten til å kunne spille mot Xbox 360-spillere for som mange av mine venner sier/har sagt "Jeg har en høne å plukke med deg". Dette etter mang en runde på PC-en hvor jeg har knertet dem en etter en. Da tenker jeg spesielt i spill som Battlefield 2142 og ikke minst Battlefield: Bad Company 2.

      På den danske siden kunne jeg lese en nyhet som Rasmus Lund-Hansen har skrevet at PC-spillere knuser konsollspillere (sikkert FPS-spill) og at dette er årsaken for at PC/Xbox 360-multiplayer ble droppet.

      For en tid tilbake kunne man lese at Microsoft faktisk hadde planer om la PC-spillere spille multiplayer mot Xbox 360-spillere. Dessverre ble dette droppet for det visste seg nemlig at PC-spillerne var altfor gode i forhold til Xbox 360-spillerne.

      Årsaken til dette kom av at Xbox 360-spillerne ikke kunne følge med på PC-spillernes nøyaktige styring med mus og tastatur i forhold til å bruke gamepad. Microsoft mente videre at det ville være pinlig ovenfor Xbox 360-spillerne hvor de måtte se seg slått av PC-spillernes knusende seier.

      Et av de spillene hvor PC-spillere kunne spille mot Xbox 360-spillere var Shadowrun. Dette spillet var middelmådig og faktisk litt kjedelig, men selv jublet jeg for muligheten til å klå mine artsfrender med Xbox 360. Dessverre ble det aldri noen skikkelige kamper mellom oss og det hele gikk opp i røyk. Etter dette spillet ble det liksom stille rundt denne multiplayer-muligheten. Synd synes jeg, men nå ser jeg årsaken. Vi PC-spillere ville altså ha knust Xbox 360-spillere eller...?

      Selv om PC-eiere ville ha pawned Xbox 360-spillere i FPS-spill så finnes det mange andre sjangere hvor man kunne ha denne muligheten og da tenker jeg jeg spesielt på bilspill hvor jeg tror faktisk at konsolleierne kanskje ville hatt en fordel. Når jeg kjører bilspill på PC bruker jeg enten en gamepad eller Logitechs G27 ratt m/pedaler. Så hvorfor ikke utvikle bilspill hvor vi PC-eiere kunne kjøre mot Xbox 360-spillere?

      Hva mener du? Er dette årsaken eller tror du det er andre årsaker til at slike muligheter ikke er å finne i spill? Finnes det andre sjangere du tror ville ha fungert godt med slik multiplayer? Er PC-spillere bedre enn Xbox 360-spillere?

      HQ