Norsk
Blog
Hva spilte folket i sommer?

Hva spilte folket i sommer?

Skrevet av Bernt Erik den 27 juli 2010 klokken 15:19

Nå er det ikke lenge til høsten banker på døren og melder sin ankomst. I den forbindelse hadde det vært moro og hørt hva folket har spilt her på nettsiden. For i sommer har det faktisk blitt lansert en rekke store spill og selv om sommeren ikke er helt over og hvor StarCraft II i dag ble lansert så kan vi ikke legge skjul på at vi dessverre går mot mørkere og kaldere tider.

Her i Trøndelag har det ikke vært så fin sommer som mange gjerne ville hatt og vi må nok beskrive denne som en normal sommer. I det legger jeg at vi har hatt en god del variert vær. Som en unskyldning har vi da fått spilt litt både familien og ikke minst de veldig mange venner som har vært innom. For å si det slik at har jeg telt over 18 personer på det meste og det halvparten av ferien med både kjente og feriegjester. Dette har medført at konsollene, iPod-en og ikke minst PC-en har fått kjørt seg godt.

Av spill som har blitt spilt kan jeg nevne Split/Second Velocity (splitscreen), Blur (splitscreen), LEGO Harry Potter 1-4 Years (splitscreen), LEGO Star Wars (splitscreen), LEGO Indiana Jones 1 og 2 (splitscreen), Flåklypa Grand Prix DS, The Sims 3 med tilleggspakker, Colin McRae DiRT 1 og 2, Great Giana Sisters, Josefine og Jungelskatten, Super Mario Galaxy 2 og ikke minst Mario Kart Wii.

For meg har det gått mye i (ikke uventet) Battlefield: Bad Company 2, men jeg har også spilt StarCraft II, Mass Effect 2, Singularity, Command & Conquer 4, Settlers 7, Assassins Creed II samt en rekke av de andre spillene nevnt ovenfor sammen med familien.

Så nå går jeg og venter på at agusut skal komme med blant annet Mafia II som jeg synes ser utrolig spennende ut og vet fra eneren at dette kommer til å bli et spill jeg vil bruke mye tid på og da selvsagt til PC.

Hva med deg? Har du fått spilt noe i sommer eller har du lagt alt av spilledippe dutter på hylla mens du har vært ute og slikket sol? Har du gjort noen innkjøp av spill du er veldig godt fornøyd med?

HQ