Norsk
Blog
Sommerfulger som flyr forvirret i magen!

Sommerfulger som flyr forvirret i magen!

Skrevet av Bernt Erik den 3 august 2010 klokken 15:16

Normalt så bruker jeg å glede meg til store ting som skal til å skje og spesielt med tanke på dette her, men i år så gruer jeg meg en god del og kjenner sommerfuglene flyr forvirret rundt i magen. For om 9 dager er årets Steinkjermartna i gang og jeg er så spent som bare det. Ikke bare tror jeg det kommer til å bli noe unikt, men det vil også gi noe tilbake til de besøkende som kommer.

12. til 14. august skal jeg som dere for lengst vet være med på et stort telt (9x6 meter) hvor Gamereactor i bakerste ende har fått plass. Der skal jeg som Gamereactorambasadør kjøre en rekke aktiviteter. Det blir konkurranser i forskjellige spill hvor man kan vinne flotte premier. Magnus og Otter Graven samt Eivind Oksvoll får fullt ansvar for spilldelen der. De skal blant annet kjøre konkurranser i bilspill, fotballspill samt andre spill som egner seg. Vi kommer til å presentere en rekke spill hvor det vil være mulig å teste ut disse på to 60" skjermer lik de som skal auksjoneres bort av NTE Expert i løpet av dagene.

Videre kan man på en kraftsparkmaskin måle styrken i et spark med ball (her venter det også premier som NTE sponser). Som du også har fått med deg, så kommer også Il Tempo Gigante med Remo Caprino i spissen oppover og blir stående rett ved siden av teltet. Jeg gleder meg som et lite barn til å se bilen igjen og ikke minst få snakket med Remo. Vi vil også ha en spørsmålskonkurranse hvor vi trekker en vinner som får cruise rundt i Steinkjer sittende i Il Tempo Gigante hvor Remo selv er privatsjåfør. Dette kommer til å bli litt av en opplevelse for den heldige. I tillegg trekker vi ti andre vinnere som får litt av en goodiebag med masse premier i hvor blant annet Expert er med og sponser. Josefine, Hugo og Super Mario kommer også oppover og du vil kunne møte disse hvor de sprader rundt i gatene.

Det kommer til å være 15 personer i sving fra torsdag 12. august til og med lørdag 14. august og det er mye som må passes på. Under disse dagene er det forventet over 80 000 besøkende og det er ikke rent lite folk heller det og hvor blant annet Gamereactor kommer i midtpunktet med sin underholdning.

Så nå håper jeg at så mange av dere Gamereactor-lesere også kan ta turen opp til Steinkjer disse dagene, for det kan faktisk lønne seg hvor du kanskje stikker av med meget fete premier.

Det er stort arrangment og jeg er veldig spent på hvordan det vil gå og spesielt med at det kommer så mye besøkende. Dette skal bli bra!

HQ