Norsk
Blog
Jeg hater spill blir utsatt...

Jeg hater spill blir utsatt...

Skrevet av Bernt Erik den 17 august 2010 klokken 11:14

Selv om jeg er en snill mann som tilpasser meg omgivelsene veldig godt, så er det ting her i livet som jeg ikke "liker" så veldig godt. Som gamer hender det at du bygger deg opp store forventninger og venter på spill som om livet stod på spill. Dette har hendt meg mange, mange ganger i løpet av gaminglivet mitt.

Som gamer må en være forberedt på å oppleve mange store gleder, men også mange sorger. Når det gjelder gleder, så tenker jeg på at spillet som du har ventet på lever opp til forventningene dine, mens sorger kan være at spillet er dårligere enn det du hadde forventet deg eller rett og slett at spillet blir fanget av utsettelsesspøkelset og ikke blir lansert på lang, lang tid.

Det er to spill jeg gleder meg utrolig til og det er blant annet Test Drive Unlimited 2 og Crysis 2. Disse spillene ser meget fete ut og jeg elsket Test Drive Unlimited som jeg brukte mange titallstimer på. Spillet var utrolig underholdende, variert hvor Eden Studios klarte å fange meg i sitt nett med godt gameplay, herlig lyd og ikke minst unik grafikk. Nylig kunne jeg lese her på siden at spillet dessverre har blitt utsatt, noe som gjorde at jeg ble lei meg. Jeg har sett alle trailere, skjermiser og ikke minst lest alt som har stått om spillet. Dette har selvsagt ført til at jeg har bygd opp forventningene enormt til spillets release som "skulle" være i høst, men hvor spillet nå er utsatt til neste vår.

Crysis fra Crytek var også noe for seg selv med utrolig fet grafikk, herlig stemning og ikke minst masse action. Jeg satt som spikret til skjermen og hadde mine livs opplevelser. Da jeg fikk høre at Crysis 2 var på tur så hoppet spillhjertet mitt ekstra hardt, for jeg visste at Crytek ville sørge for et godt spill selv om det også vil dukke opp til Playstation 3 og Xbox 360. Crytek er konger når det kommer til spill i FPS-sjangeren hvor de satte dype spor etter seg med Far Cry som var revulosjonerende da det ble lansert våren 2004.

Da jeg fikk høre at Crysis 2 ikke vil komme før i mars neste år, ble jeg virkelig lei meg, for det er jo søren meg over et år til. Jeg som trodde at det ville dukke opp kanskje allerede til julesalget som vi nærmer oss sakte men sikkert, men den gang ei.

Selv om hater er et veldig sterkt ord, så gjør jeg det når spill som jeg venter på ikke lanseres til "avtalt" tid. Det å vente i mange, mange måneder er noe jeg missliker sterkt, men har ikke noe annet valg enn å bøye meg i støvet for avgjørelsen som blir tatt av de mange spillutviklere og spilldistributører...

Blir du lei deg når spill du venter på blir utsatt? Har dette skjedd nylig og hvilke spill har blitt utsatt som du har ventet med stor spenning på?

HQ