Norsk
Blog
Høsten for Gamereactors brukere!

Høsten for Gamereactors brukere!

Skrevet av Bernt Erik den 19 august 2010 klokken 15:55

Akkurat nå pågår GamesCom for fullt og den ene spennende spillnyheten etter den andre popper opp på nettsiden vår. Selv har jeg siklet stort over nyheter på spill jeg lengter etter og regner med mange av dere har gjort det samme.

I løpet av høsten dukker det opp mange store spilltitler og først ut som jeg venter med stor spenning på er uten tvil Mafia II som ser meget heftig ut. Selv spilte jeg eneren og syntes den var revulosjonerende da den ble lansert i september 2002. Jeg satt som klistret til skjermen og kunne ikke tro det jeg opplevde på min den gang 21" CRT-skjerm.

Nå er det altså ikke mange dagene til oppfølgeren kommer og jeg skal ærlig innrømme at jeg har sett alle trailere og skjermbilder fra spillet og siklet har ingen ende tatt.

Ellers kommer både store og små spilltitler som perler på en snor utover høsten og jeg vet at jeg kommer til å bli sittende mye og lenge med disse spillene.

En annen ting jeg jobber på spreng med er å få tak i premier til våre maaaaaange konkurranser og her kommer jeg ikke til å slappe av. For jeg skal sørge for at Gamereactor er og blir den beste spillsiden når det kommer til konkurranser og det som en stor takk til dere trofaste brukere. Bare i dag har jeg lagt opp to konkurranser som dere kan bryne dere på.

I den første konkurransen kan dere vinne det kommende albumet fra Tarja, den tidligere vokalisten fra Nightwish og vi trekker tre vinnere her. I den andre konkurransen kan to personer stikke av med valgfritt format av spillet Kane & Lynch 2: Dog Days samt en dødslekker t-skjorte. Alt dere trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålene til disse konkurransene og dere er med i trekningen.

I morgen vil jeg her på bloggen min presentere en rekke vinnere av forskjellige konkurranser vi har kjørt på nettsiden vår i sommer. Om du ønsker å vite om du har vunnet, så bør du få med deg bloggen min i morgen altså!

Hvilke planer har du for høsten med tanke på spillkjøp og er det noe på GamesCom som har fristet deg? Deltar du forresten på våre mange konkurranser? Er det noen konkurranseformer du savner?

HQ