Norsk
Blog
Menn bør ikke kjøre bil...

Menn bør ikke kjøre bil...

Skrevet av Bernt Erik den 2 september 2010 klokken 15:48

...før de har fyllt 23 år. Har du hørt for noe vrøvl. Klart, man hører jo om de som nettopp har fått lappen og kjører som noen dumme naut. Disse burde vel kanskje ha ventet med å få kjørt opp til de hadde blitt tørr bak ørene eller ved 23 års alderen, men så finnes det utrolig mange som er flinke til å kjøre og som ikke gjør en flue fortred.

I det siste har det vært mye skriblerier om ungdommer som gjerne vil tøffe seg på veien og som har kommet ut for svært alvorlige ulykker. Selvsagt skjønner jeg tankegangen, men hva med jentene da? Er de såpass flinke i trafikken at dette ikke skal gjelde de søte uskyldige jentene? Mange hevder at jenter gjør flere feil i trafikken enn gutter og som igjen fører til farlige situasjoner.

Det skal ikke være greit dette her. Hva mener du som skal gjøres for at færre ungdommer utsetter seg selv og andre for alvorlige ulykker? Er det rett vei å gå og lage en lov om at gutter ikke får kjøre opp før de har passert 23 år? Vil man med klare å luke ut villbassene i trafikken? Hva med jentene?

Her er artikkelen jeg refererer til: Menn bør ikke få lappen før de er 23

Nedenfor ser dere et bilde fra Test Drive Unlimited 2 som kommer til neste år. Kanskje er det bilspillene som har skyld i at vi liker å tøffe oss bak rattet?

HQ