Norsk
Blog
Jeg, for positiv?

Jeg, for positiv?

Skrevet av Bernt Erik den 7 september 2010 klokken 16:04

Snakket med Kengro på msn i dag og da fikk jeg høre at jeg var en utrolig til person som var så positiv selv om jeg har vært syk. Slik han skrev som kommentar i bloggen min; "Skal da vel klage!!! Her skal det da selvsagt jamres av full hals, er jeg syk skal faen hakke meg ingen andre i huset ha det bedre enn meg. Om jeg så må jamre på meg tarmslyng"

Selv er jeg vel kanskje litt for positiv i følge andre, men det er slik jeg er. Om det er hardt, prøver jeg å se de små positive gledene i livet. Sikker på at jeg er og blir sånn til den dagen jeg stuper i grava. For meg er det viktig å være positiv og prøve å få de i rundt meg med på det samme. Tenke positivt er noe som er lurt og selv om det står på som verst, for før eller siden så må man opp av gropa og ut i lyset.

Vi er jo forskjellig og om jeg blir "skutt" i Battlefield: Bad Company 2, så flagrer det med bannskap og ting som ikke egner seg på trykk.

Er du positiv til alt eller er du mer "realistisk" når ting går på tverke for da skal det høres? Selv befinner jeg meg nok nærmer grønn pil enn rød og er veldig positiv anlagt!

HQ