Norsk
Blog
Hvem vant?

Hvem vant?

Skrevet av Bernt Erik den 15 september 2010 klokken 18:27

Regner med det er mange som nå er spente på hvem som har vunnet premier fra våre mange konkurranser. Er det noe vi i Gamereactor vil satse på så er det konkurranser og som du kan se på konkurransesiden vår så har vi fortsatt mange konkurranser du kan delta i. Her kan du vinne alt fra miniPC, spill, kinobilletter til annet snacks. Målet vårt er at dere alltid skal ha minst fem konkurranser til enhver tid dere kan delta i.

Mange har kritisert at vi er for strenge når det kommer til aldersgrenser og som også mange har poengtert så er vi nødt til det ovenfor foreldre til de som deltar og ikke minst våre sponsorer. For vi mener det er viktig å følge aldersgrensene og de er der for en grunn. Men de av dere som ikke kan delta på alle konkurransene, ta det med ro, det kommer mange konkurranser utover høsten og jeg kan love dere flere kreative konkurranser hvor dere får brukt deres evener. Jeg har på lur både tegnekonkurranser, skrivekonkurranser, bildekonkurranser m.m. og det kommer også til å bli meget fete premier å vinne for å si det slik.

Så over til de heldige som kan vente seg en overraskelse i posten om ikke lenge;

Guinness world Records - Gamers Edition:

Alexander Johnsen Overvåg aka Mocha

Karstein Hilsen aka Bullyx

Martin Bjurhult aka Sheafty

David Andersen aka Espectro

Beate Myran Bendixen aka Bendix1

---

StarCraft II: Collectors Edition og SteelSeries Musmatte
Fredrik Rasmussen aka Fantegutt

---

Gratulerer så mye til alle vinnerne og om ikke så altfor lenge vil flere vinnere trekkes som kan vente seg en overraskelse i posten. Er du ikke blant de som vant denne gangen, så kan det hende det er din tur neste gang!

HQ