Norsk
Blog
Endelig fredag!

Endelig fredag!

Skrevet av Bernt Erik den 17 september 2010 klokken 21:38

Endelig er det fredag. Etter å ha arbeidet hardt, så er det godt å kunne innse at fredagen er her med det som hører til. Uken har vært spennende på mange måter. Først har det blitt en del jobbing med nye ting her på Gamereactor. Jeg har fått ordnet flere nye konkurranser og i tillegg skrevet en del på boka mi på kveldstid. Jeg har spilt Mafia II til PC (som jeg forguder), selvsagt Battlefield: Bad Company 2. Uken har med det tvers igjennom vært bra på mange måter.

Nå når det endelig er fredag er det godt å kunne slappe av og nyte et godt måltid som Ann Helen har mekket til oss. Det er ingenting som slår Hjemmelagd hamburger og pommes frites og i kveld har vi alle sammen koset oss med god mat, X-Faktor (med håp om å se Pål Einar Bomo som er snåsning). Når barna snart er i seng skal jeg og Ann Helen avslutte med en film (som vi ikke har bestemt). En perfekt start på helgen med andre ord.

Hva med dere? Hvordan har starten på helgen vært. Har dere noen tradisjoner når det kommer til mat eller TV for den saks skyld. Er du kanskje din egen herre og gjør litt som du vil?

Nedenfor ser dere måltidet som jeg og resten av familiemedlemmene fikk servert av Ann Helen...

HQ