Norsk
Blog
Er nordlendinger bedre enn søringer?

Er nordlendinger bedre enn søringer?

Skrevet av Bernt Erik den 26 september 2010 klokken 11:56

Jeg skal først som sist si at jeg ser på Robinson Ekspedisjonen på TV3 hver søndag noe jeg har gjort siden den første delen ble sendt for mange år siden. Jeg har sett mange oppturer og nedturer, folk som har slitt som bare rakkern, folk som har bedratt sine venner, folk som har hatt det tungt med å overleve på en "øde" øy og folk som har gjort alt riktig og vunnet den store premiepotten på 250 000 kroner.

I år følger jeg også Robinson Ekspedisjonen, men det spesielle med årets utgave er at TV3 har valgt og dele opp lagene bokstavelig talt med Nord (nordlendinger) og Sør (søringer). Dette har medført til nærmest "hatforhold" mellom lag nord og sør. Hvem jeg holder med sliter jeg med å bestemme med for. Jeg bor i Nord-Trøndelag og litt på grensen mellom nord og sør og som gjør meg litt inhabil. Selvsagt ser jeg litt på personligheten til disse lagene og foreløpig holder jeg en bitte liten knapp på sør (uten og skal dømmes for det).

Årsaken til at Robinson Ekspedisjonen ble delt opp slik er at mange ser på nordlendinger som tøffere "folkeslag" når det gjelder å leve ut i skog og mark og takler hardt arbeid bedre enn søringene som er mer fisefine og ikke tåler å bli skitten på hendene. Er det slik dere andre ser på forskjellene mellom nord og sør eller er det bare tull alt sammen og hvor vi tåler like mye skitt på våre hender?

Det blir i alle fall spennende å se hvilket lag som holder best ut og hvilket av disse lagene som har flest igjen til sammenslåingen. Ser du på Robinson Ekspedisjonen eller synes du hele konsptet er teit?

Nedenfor ser du nordlendingene som blant annet deltar på årets Robinson Ekspedisjon!

HQ