Norsk
Blog
Party, party, party - stor dag i dag!

Party, party, party - stor dag i dag!

Skrevet av Bernt Erik den 13 oktober 2010 klokken 15:32

okei da sjø, blir vel kanskje ikke helt partyfaktor hos oss i dag, men det blir en bedre middag samt en aldri så liten gave fra meg litt senere. Årsaken er at jeg og madammen - Ann Helen har 15 års jubileum. Fredag den 13. for 15 år siden ble jeg og Ann Helen sammen.

Kvelden var veldig spesiell og jeg var spent som bare det da jeg kjørte for å plukke opp Ann Helen hjemme hos sine foreldre. Ble ikke møtt av svigerfar med haglen opp i masken med spørsmål om hvilke intensjoner jeg hadde. Jeg tok henne med hjem til meg og hun fikk selvsagt se den store frimerkesamlingen ...ehh! Nei, jeg presenterte henne for den store lidenskapen på denne tiden nemlig Amiga 1200 maskinen min med Super Frog, Digital Illusions Pinball Dreams og Pinball Fantasies. Hun ble fort hekta og vi ble sittende og spille en time eller to. Så etter en stund kom jeg med forslaget om at vi skulle lage oss noe å spise og jeg som (kjempeflink kokk) serverte Pizza (som også dessverre ble brent i kantene). Sammen med pizzaen så vi filmen Backdraft og da vi var ferdige med å spise ble vi sittende å holde hverandre i hendene. Det var litt av en opplevelse og hjertet hoppet opp og ned hele tiden.Den romantiske kvelden gikk dessverre alt for fort synes vi begge og vi hadde det kjempekoselig i hverandres samvær.

Så nå er altså 15 herlige år gått og vi har fått fire nydelige barn, har et godt liv og vi koser oss fortsatt i hverandres samvær. Jeg er utrolig glad i Ann Helen som betyr utrolig mye for meg. Om vi skal gifte oss vil tiden vise, men akkurat nå har vi det supert sammen og koser oss gløgg ihjel.

Gratulerer så mye med dagen Ann Helen <3

HQ