Norsk
Blog
Den første  snøen - hater, hater ikke!?

Den første snøen - hater, hater ikke!?

Skrevet av Bernt Erik den 15 oktober 2010 klokken 12:38

Barna er tidligst oppe her i huset og i dag ble vi voksne vekket at de ropte at det hadde snødd i natt. Utenfor huset var det et lite hvitt teppe med snø og et bevis på at kong vinter virkelig er i anmarsj. Det ble snakket om ski, akebrett og en rekke andre vinterlige aktiviteter.

Selv føler jeg nok en gang å bli tatt på senga. For det første så trenger vi sårt et nytt batteri til bilen (slet noe sinnsykt i fjor med det vi har nå) i tillegg må jeg til pers og legge om til vinterdekk og som om ikke det var nok, jeg må rydde i hagen før snøen blir liggende på skikkelig vis.

Nå til uka har barna høstferie og de håper selvsagt på mer snø skal komme slik at noen av deres drømmer om ski og akebrett kan bli til virkelighet. Selv håper jeg at det går et par tre uker til før snøen kommer, for det er så mye som skulle ha vært gjort ute i hagen...

Enn du - liker du snøen og har dere sett noe til den ennå? Hva er dine drømmer når den første snøen kommer? Eller gruer du deg til det hvite teppet legger seg om ikke så altfor lenge?

HQ