Norsk
Blog
Julebrusen er her - jipppiiiii!

Julebrusen er her - jipppiiiii!

Skrevet av Bernt Erik den 19 oktober 2010 klokken 13:39

Selv om det "kun" er 66 dager igjen til jul, er det mange som bærer seg over at juleproduktene har begynt å dukke opp i butikkhyllene. Klagesangen er stor og spesielt blant den eldre generasjonen. Selv jubler jeg og vet at det snart nærmer seg jul og at vi allerede nå kan få en forsmak av julen mens vi venter på den store dagen.

Etter en liten tur til vår lokale Coop Marked her på Snåsa så jeg at de hadde fått inn E.C. Dahls Julebrus og gjett om jeg hoppet høyt i sky. Denne brusen er meget god og minner så utrolig på jul. Det er ingen jul uten E. C. Dahls julebrus her i huset.

Av annet julesnacks som har dukket opp, fant jeg pepperkaker og ikke minst Nidars Julemarsipan. Nå er det vel heller ikke lenge til de første julereklamene begynner å rulle på TV-en og mange butikker jobber nå på spreng med å innstille seg på det store julesalget.

Jeg har selv begynt å tenke litt julen og har allerede skaffet den første premien til vår meget populære julekalender her på Gamereactor. Hva det er sier jeg ikke, men den som lever får se.

Hvordan er det i butikker du ferdes i. Ser du noe som ligner på at julen nærmer seg med stormskritt? Gleder du deg til julebrusen dukker opp?

HQ