Norsk
Blog
Så skjedde det som ikke burde skje!

Så skjedde det som ikke burde skje!

Skrevet av Bernt Erik den 21 oktober 2010 klokken 11:31

Typisk når det er noe jeg gleder meg til så skjer det noe som fucker det til. Her i huset har så og si alle barna hatt forkjølelse og det startet for fjorten dager siden. Jeg gjorde alt jeg kunne for å bli smittet (utrolig som det høres ut til) bare for å slippe å være forkjølet i disse dager (på grunn av BondeLAN), men natt til i går kjente jeg at noe var i ferd med å skje og halsen ble etter hvert tørr og irritert. Så i går kveld ble jeg tett i nesen og i dag føler jeg med rett og slett dårlig.

Formen er elendig og føler ut som om jeg har blitt overkjørt av en bulldoser. Hodet verker og bare det å skrive går übertregt. Så typisk! Jeg som forsøkte å bli forkjølet for fjorten dager siden og først nå ble jeg det. Du snakker om dårlig karma, men selv om jeg er syk så er nå humøret på plass og man får gjøre det beste ut av det.

Lykkedragen kommenterte på min siste blogg at jeg ikke skulle bli syk slik at jeg ikke smittet henne og nå har jeg blitt det og det blir lite med klemmer og knapt håndhilsing bare for å ikke smitte henne...

For de av dere som sliter med forkjølelse, dere har min dypeste forståelse. For de av dere som ikke er forkjølet så krysser jeg fingrene for at dere slipper unna den (i følge Ann Helen) den o' så dødlige mannesykdommen...!

HQ