Norsk
Blog
Sparket ball med et musehode!

Sparket ball med et musehode!

Skrevet av Bernt Erik den 2 november 2010 klokken 21:23

Som dere kanskje vet så skaffet vi oss en katt tidligere i sommer. Denne katten har fått navnet Snoopi og har blitt litt av en kosekatt. Hun er også en god jeger og har fanget mye mus i løpet av høsten. En dag jeg satt og jobbet på kontoret, hørte jeg Ann Helen hyle til. Da hadde Snoopi kommet inn med en mus, eller rettere sagt det var kun hodet til musen og med det sparket hun "fotball". Hun lekte med hodet til musen og det likte ikke Ann Helen noe særlig, så jeg måtte trø til og ta leken fra Snoopi og kaste den ut med Snoopi løpende etter.

Andre ganger har hun hatt med seg mus inn og latt de ligge til fin presentasjon for oss midt på gulvet, i matfatet, på badet m.m. Ann Helen er ikke særlig glad i dette og som oftest er det jeg som må til pers og få fjernet trofeet til katten.

Vi har også to ørkenrotter og heldigvis har vi klart å passe på de slik at ikke Snoppi har klart å fått tak i dem, men vi har flere ganger fersket katten oppe på buret til rottene mens hun har stått og slikket seg om munnen.

Har dere kjæledyr og hvor mange dyr har dere evt. i hjemmet?

Nedenfor ser du Snoopi kose seg midt i blant konsollene mine og flere ganger har hun sovnet bak mine dyrebare kompiser...

HQ