Norsk
Blog
Treyarch + Black Ops = Dødsfett!

Treyarch + Black Ops = Dødsfett!

Skrevet av Bernt Erik den 12 november 2010 klokken 10:26

Selv har jeg siden det første Call of Duty-spillet ble lansert i 2003 vært hekta til spillserien og har brukt på hundrevis av timer fremfor PC-en min, bannet, jublet og ikke minst hoppet av glede. Spillserien har satt sine hardbarkede spor i min "gaminghjerne" og det til gangs. Infinity Ward og Treyarch har vært guder for meg og store mentorer når det har kommet til skikkelig FPS-spill.

Selv om jeg hatet Infinty Ward for at de ikke ga oss PC-spillere dedikerte servere i Modern Warfare 2, så skal jeg ærlig innrømme å si at jeg faktisk ble lei meg da jeg leste om problemene mellom Activision og Infinity Ward. Dette endte dessverre med at spillutvikleren mer eller mindre ble oppløst. Selvsagt så hadde vi Treyarch som også er en god spillutvikler noe de beviste ettertrykkelig med deres Call of Duty: World at War, et spill jeg likte meget godt.

Nå har jeg altså spilt det siste spillet til Treyarch, nemlig Call of Duty: Black Ops og på nytt blir jeg fanget av et spill som gir meg alt hva mitt gaminghjerte begjærer. Det formelig sitrer i kroppen og jeg kan ikke annet enn å juble høyt over måten spillet er og ikke minst inneholder.

Jeg har lest en rekke omtaler av spillet og så langt er jeg totalt enig i alle de gode karakterer som er satt på det. Det beviser faktisk at tomrommet etter Infinity Ward faktisk er dekket til og en "ny" stjerne skinner godt på spillhimmelen vår når det kommer til Call of Duty-serien.

Avslutningsvis så skal jeg fortsatt si at jeg liker multiplayeren best i Battlefield-serien. Årsaken er det gode lagspillet man kan få til i Battlefield. Savner litt av det i Call of Duty-serien hvor man som oftest går som "lonely wolf".

Hva synes du om Call of Duty: Black Ops? Spillets innhold. Spiller du online og i hvilket format? Ellers kan slike spill bare forsvinne fra jordens overflate hvor du ikke interesserer deg et kvekk for det?

HQ