Norsk
Blog
Er vi gamere for kresne?

Er vi gamere for kresne?

Skrevet av Bernt Erik den 16 november 2010 klokken 19:17

Dette er et spørsmål jeg har stilt meg tusenvis av ganger. For selv er jeg en grafikkhore og elsker rå og brutal grafikk som flashes i øynene på meg mens jeg spiller. Jeg ser mye på detaljer i spillet og kan bruke mange minutter pr. brett bare å se hvordan spillets grafikk er bygd opp. I tillegg må jo selvsagt også lyden og sist men ikke minst spillbarheten være bra for at jeg skal like spillet.

Et annet viktig moment er uten tvil om spillet støtter onlinespilling og etter å spilt Battlefield-serien i en årrekke er jeg blitt veldig kresen når det kommer til FPS-spill og onlinespilling. For i Battlefield-serien legges det mye vekt på lagspill, men om man ønsker kan man også spille "lonely wolf" i f.eks. Call of Duty-serien er det mye solo-spilling og hvor god du er alene som teller. Jeg er et lagmenneske og liker og spille på lag med noen hvor vi tappert prøver å ta over en base.

Når det gjelder bilspill så liker jeg bilspill som gir meg oppgraderinger og masse nye biler bedre enn bilspill som man kun kjører og ikke noe mer enn det. Flipperspillene må ha masse baner og ekstra animasjoner før jeg føler meg fristet til å spille mens plattformspillene må helst være lik Superfrog som jeg spilte på min Amiga for at jeg skal like dem. For tiden hyller jeg de spillutviklere som har med splitscreen i spillene sine og kan ikke skjønne hvorfor andre ikke gjør det like mye.

Hva er galt med meg? Har jeg innstilt min gaminghjerne på at sånn skal spillene være og blitt totalt hjernevasket eller er det bare slik en gamer er.

Hvordan er det med deg? Føler du deg kresen når det kommer til spill eller er du åpen til alle spill som lanseres? Hva mener du er det viktigste du tenker på når det kommer til spillets oppbygning?

HQ