Norsk
Blog
Hvilken vanskelighetsgrad spiller du?

Hvilken vanskelighetsgrad spiller du?

Skrevet av Bernt Erik den 23 november 2010 klokken 18:01

Emil er fem og ett halvt år og kan vel i grunnen kalles for en skikkelig gamer. Han har spilt spill siden han var to og alle konsollene får kjærlig behandling når han trår til og spiller. Etter å ha vært i barnehagen, bruker Emil å få en liten bonus når han kommer hjem og det er selvsagt en halvtimes med spilling.

Emil vurderte i noen minutter over hva han skulle spille, men fant til slutt ut at han skulle ta seg en runde med Super Smash Bros Brawl noe han er flink i. Overraskelsen var meget stor da jeg så han valgte den hardeste vanskelighetsgraden på spillet og enda større var overraskelsen at han faktisk vant sine kamper med denne vanskelighetsgraden. Det vil også si at jeg ikke skal spille mot han for så å bli knust, selv om jeg har blitt det en rekke ganger.

Når jeg spiller, så velger jeg som oftest normal vanskelighetsgrad og blir det for enkelt våger jeg meg på den hardeste vanskelighetsgraden selv om det er sjelden. Selvsagt kommer dette også an på spillene som har forskjellige A.I.

Nå har Emil snart rundet Super Mario Galaxy 2 kun med bitte litt hjelp av meg og han knuser meg i Mario Kart Wii og selvsagt er han stolt som en hane over å klare det. "I slo deig, i slo deig pappa!" sier han når han knuser meg i spillene vi spiller sammen.

Hvilken vanskelighetsgrad spiller du dine spill i? Har du blitt slått av noen som du ikke hadde forventet å slå deg?

Nedenfor kan dere se Emil glise stort over Super Mario Galaxy 2 som han fikk på sin femårsdag!

HQ