Norsk
Blog
Markus slo vår tidligere modsjef Kengro!

Markus slo vår tidligere modsjef Kengro!

Skrevet av Bernt Erik den 26 november 2010 klokken 15:15

At mine barn er flinke gamere har jeg vist lenge. De er kløppere i spill og selv sliter jeg med å slå de i forskjellige spill. Markus som er ni år har blitt veldig forelsket i Need for Speed: Hot Pursuit. I dag har han hatt fri fra skolen på grunn av planlegging for lærerne og dette har medført i at han har fått lov til å spille på Xbox 360-en min.

Jeg har sagt til han at hvis det dukker opp en beskjed som han ikke vet hva betyr, så må han hente meg, noe han gjorde i dag. For etter å ha vunnet et løp kom han til kontoret mitt og lurte på om jeg ville se noe og forklare hva som stod på skjermen. Jeg trasket til stuen og på skjermen stod det at Markus hadde slått vår tidligere moderatorsjef, Kengro på en bane i Need for Speed: Hot Pursuit med 23 sekunder. Beskjeden dukket opp i samsvar med autolog-funksjonen som finnes i spillet (genialt). Jeg lo godt og hentet frem kameraet. For dette skulle foreviges og sendes på mail til Kengro selv. Endelig var det min tur til å terge han etter alle de gangen han har terget meg i for min tafatte bilkjøring i spill som Forza Motorsport hvor han er mye bedre enn meg.

Har du opplevd å knuse noen av dine venner og deretter terget de? Hvilket spill var det og hvordan tok vennene dine det?

HQ