Norsk
Blog
Førjulstradisjon og CoD-quiz!

Førjulstradisjon og CoD-quiz!

Skrevet av Bernt Erik den 28 november 2010 klokken 12:59

Denne helgen har vært kjempefin på mange måter. På fredag var det julegrantenning på torget i Snåsa sentrum og her hadde det samlet seg 30-40 personer. Temperaturmåleren viste -22 grader og det hindret ikke de fremmøtte å komme på denne årlige tradisjonen. Er det noe barna gleder seg til så er det nettopp denne julegrantenningen for de vet at etter hvert kommer smånisser og deler ut små pakker med snop i. Malin har vært med på dette en gang før og i år var hun yr av forventning og lurte på hvordan nissene ville være. Hun og Ann Helen stablet seg sakte mot smånissene og til slutt var det Malin sin tur til å få en liten pakke. Hun smilte stort og ropte til meg - Pappa, pappa se pakken jeg fikk av nissene!

På lørdag var det klart for et førjulsarrangement sammen med Coop Marked Snåsa hvor det skulle serveres gløgg, spilles julemusikk av Snåsa musikkkorps og jeg sammen med Josefine skulle dele ut premier til vinnere av to store quizer som jeg hadde lagd. Til den ene quizen kunne man vinne premier fra Legenden om Vaktuglene samt premier med Hugo og Josefine spill pluss masse annet. Mens de svarte på spørsmålene kunne de besøkende oppleve Josefine på nært hold. Dette ble veldig populært blant de små barna.

I tillegg til Josefine-quizen kjørte jeg også en quiz for Call of Duty: Black Ops hvor premien var noen stilige t-skjorter. Opplegget var reklamert på forhånd via avisen Snåsningen som ble sendt ut til hele indre Namdal. Selv synes jeg det var moro og koste meg godt.

I dag har vi satt opp juletjernen og adventsstaken og må si at julestemningen kommer krypende nå ja. Regner med at barna snart begynner å spille julemusikk også og skal ærlig innrømme at jeg nå gleder meg til julen.

Nedenfor ser dere et knippe bilder fra helgen min. Hvordan har helgen deres utartet seg og har dere begynt å få litt julestemning?

HQ