Norsk
Blog
Totalt forvirret!

Totalt forvirret!

Skrevet av Bernt Erik den 7 desember 2010 klokken 10:21

I disse dager er Ann Helen på hospitering på Steinkjer-ambulansen og jeg holder fortet hjemme med barna. Det blir litt jobb og mye moro med barna. Ann Helen er opp grytidlig om morgen, mens jeg kan sove en time eller to ekstra. I dag ble det ikke slik.

Plutselig roper Malin at hun vil opp og kaster en kosebamse midt i fleisen på meg. Jeg våkner brått og ser på klokken som står på andre siden av sengen. Jeg skimter så vidt 06...ett eller annet og kaster bamsen tilbake til Malin. Så prøver jeg febrilsk og få opp øynene, men sovner. Så bråvåkner jeg med at Malin roper igjen og jeg gløtter bort på klokka igjen. Nå viser den 07... ett eller annet og fra det blå tenker jeg at klokken er sikkert snart 8. Malin roper fortsatt på meg og at vi nå må gå ned. Jeg karver meg opp av senga og først da ser jeg på klokken. Den viser ikke mer enn 07:02. Er det mulig tenker jeg og løfter Malin opp av sengen sin.

De andre barna sover. Jeg og Malin spiser litt frokost og når vi begynner å romstere på kjøkkenet, hører jeg de andre barna våkner og til slutt så kommer alle ned Så da var hele huset våken og hvor Ann Helen allerede var dratt til Steinkjer for å hospitere på ambulansen, mens vi var i gang med morgenmaten.

Jeg kan trygt si at jeg var noe forvirret i morgentimene og trodde at klokken var rundt 8 når hun egentlig var så vidt passert 7.

Har du opplevd noe lignende og stått opp før klokken har ringt og kanskje også mange timer før den egentlig skulle ha ringt? Faktisk har jeg vært så forvirret at jeg har spist frokost, ordnet med niste og dratt på skolen og at det har visst seg å være søndag. Heldigvis var dette av sjeldenhetene, men det hender altså at kroppen leker med deg og gjør deg forvirret om morgenen.

Ellers vil jeg ønske alle sammen fortsatt en fin førjulstid :)

HQ