Norsk
Blog

Jeg ble tildelt Inspirasjonsprisen!

Skrevet av Bernt Erik den 16 desember 2010 klokken 22:39

Dagen i dag har vært fylt med tårer, klump i halsen og mange gratulasjoner. For i dag fikk jeg vite via lokalavisen Snåsningen at jeg har blitt tildelt Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune. Jeg visste at noe var på ferde og fikk et fint brev i posten fra ordfører Vigdis for et par dager siden. Jeg fikk ikke vite hva det gjaldt bare at jeg var velkommen til en høytidelig sermoni på Snåsa Hotell med julemiddag som avslutning i dag torsdag 16. desember.

Så gleden var virkelig stor da jeg fikk høre at jeg ble tildelt denne prisen. Selv om jeg hadde lyst til å dra på denne sermonien, så kunne jeg ikke. For i løpet av natten var to av barna blitt dårlige med omgangssyken og jeg tok ikke sjansen på å dra for så å smitte ut kommunestyret samt andre som var der. Derfor ringte jeg ordføren Vigdis og sa at jeg ikke kunne komme en time før det hele startet. Hun var veldig hemmelighetsfull på telefonen og ønsket familien min god bedring.

Målet mitt har alltid vært å underholde folk og gjøre Snåsa med omegn til et godt sted å bo. For gleden min er å se andre bli underholdt og kose seg. Selvsagt har jeg også god hjelp fra andre snille personer i rundt meg og uten disse hadde jeg ikke klart det. Disse skal også ha en stor takk. Selvsagt er jeg også glad for at Ann Helen støtter meg i det jeg gjør noe som sørger for at jeg kan fortsette å glede andre.

Skal gjerne innrømme at jeg med Inspirasjonsprisen kommer til å fortsette mitt bidrag med spillaktiviteter m.m. i tiden fremover. Tusen hjertelig takk til hele Snåsa for dette! Jeg vil også gratulere Einar Ånonli, Terje Våg, Oddvar Åsvoll og sist men ikke minst Kristin Østgård for sine priser - vel fortjent alle sammen!

Har dessverre ikke noe egnet bilde, men kommer tilbake med det etter hvert...

HQ