Norsk
Blog
Sigarpinner, pepperkaker og god utsikt!

Sigarpinner, pepperkaker og god utsikt!

Skrevet av Bernt Erik den 19 desember 2010 klokken 21:42

Denne helgen har vært fylt med ting som får frem julestemningen og det til gangs. På fredag brukte vi kvelden på å vaske litt til jul noe som i grunnen er en fin tradisjon. Selv synes jeg faktisk ikke det å vaske er det verste og har gjort det siden jeg var liten.

På lørdag var det klart for den tradisjonsrike juletrehentingen. Dette gleder jeg meg alltid til selv om at det i år ble en kald opplevelse med pent kaldt vær og sur østavind, men med varme klær og godt humør var ingenting som kunne stoppe oss. Vi brukte rundt 1 1/2 time på letingen og jeg med hjelp av Annmari fant et kjempefint tre til familien vår. Det ble en koselig tur og jeg fikk tatt noen bilder fra turen vår.

I dag har jeg pyntet rommene til barna samt vasket litt rundt omkring i huset. I tillegg har Ann Helen & co lagd pepperkaker noe som gjør at det lukter skikkelig godt i huset. Dette er den beste lukten som finnes synes jeg.

Leter deres familie etter tre eller kjøper dere det på torget? Kanskje har dere plasttre på grunn av allergi? Har dere noen tradisjon når det kommer til juletrehenting?

Bilde 1: sigarpinner
Bilde 2: Pepperkaker
Bilde 3: Kakebokser proppet med pepperkaker og sigarpinner
Bilde 4: Leting etter juletre
Bilde 5: Vi fant, vi fant
Bilde 6: Utsikt over Snåsa og ca. midt i bildet og bitte litt til høyre bor jeg. Huset kan ikke sees på grunn av skog
Bilde 7: Nok et flott utsiktsbilde

HQ