Norsk
Blog
Julegave før julaften!

Julegave før julaften!

Skrevet av Bernt Erik den 22 desember 2010 klokken 15:38

I går var jeg invitert til Midtpunktet her på Snåsa av ordfører Vigdis og banksjef for Sparbank 1 Indre Namdal Ola. Jeg og Silje dukket opp klokken 10:00 og undertegnede var veldig spent. Vigdis og Ola tok godt i mot oss og ba oss gå til disken på kafeen for å finne noe å spise og drikke. Jeg valgte en krembolle og en brus. Så gikk vi tilbake til plassene våre og satte oss godt til rette mens vi ventet på den utskremte fra lokalavisen Snåsningen som skulle lage en reportasje av det hele.

Etter å ha snakket litt løst og fast om ting og tang så tok Vigdis ordet. Hun kunne fortelle at jeg var blitt valgt ut av en jury som mente jeg fortjente Inspirasjonsprisen her på Snåsa. Med klump i halsen og skikkelige frysninger fikk jeg høre hva bakgrunnen for at jeg skulle få prisen og jeg siterer som følger fra begrunnelsen;

Denne personen har igjennom flere tilfeller vist seg å være en ressurs for Snåsa. Gjennom engasjement i frivillge organisasjoner som har som hovedmål å skape rusfrie aktiviteter for barn og ungdom.

Gjennom sitt arbeid er denne personen en grunnleggende støttespiller fro ungdommen, legger til rette slik at ungdommen selv føler mestring, han er aldri negativ eller styrende men behjelpelig. Ungdommer i rundt han ser på han som en støttespiller, en grunnmur som legger til rette slik at de har bein og stå på. Han er alltid meget lidenskapelig engasjert i det han holder på med, noe som er svært smittsomt og engasjerende. Han er også veldig klar på å gi ungdommen all kreditt uansett hva de gjennomfører og uansett hvilken rolle han selv har hatt.

Han har også faste innlegg i Snåsningen og er aktiv på Facebook. Han har sin egen blogg på Gamereactor til inspirasjon og engasjement, her også for ungdom, men også andre.

Denne helt spesielle personen bruker svært mye av sin fritid på andre, og gir av seg selv på mange måter. Han er i tillegg en god ambassadør for framsnakking, og ikke minst for å skape sosiale relasjoner for alle.

Dette er en helt perfekt anledning å vise denne personen, og andre, at det lønner seg, og det sKAL lønne seg, å bry seg.

Inspirasjonsprisen 2010 går til:
En av lederne i Wonderland Events, som brenner for BondeLAN. Annonseselger for Gamereactor, fire-barns far, samboer og medsambygdning med stor M - Bernt Erik Sandnes!

Prisen var en kjempefin diplom og 10 000 kroner fra Snåsa Kommune og Sparebank 1.

---

Ikke å vente at klumpen i halsen blir meget stor med slike ord. Jeg er totalt beæret og utrolig glad. For selv om jeg kanskje gjør mye, så har jeg masse folk i rundt meg som tar et godt tak med å gjennomføre målene vi har. Uten disse personen hadde jeg ikke klart det jeg har klart.

Derfor føler jeg det også er viktig for meg å bidra med det jeg gjør her på Gamereactor hvor det også finnes mange ambassadører som fortjener mye skryt. Gamereactor samt Snåsa er og blir mitt hjerte som jeg lever og ånder for!

Med det er jeg evig takknemlig og har fått en skikkelig flott julegave og det før selveste julaften!

Bruker du å få førjulsgaver?

Nedenfor ser dere Josefine gi klem til Magnus (som jeg er gudfar til) på et event jeg arrangerte på en lørdag før jul!

HQ