Norsk
Blog
Godt Nytt År til dere alle!

Godt Nytt År til dere alle!

Skrevet av Bernt Erik den 31 desember 2010 klokken 15:46

Denne julen har kommet og gått. Det har vært en kjempefin jul med masse tradisjoner. Herlig å kunne tilbringe tiden med sin familie på denne måten.

Nå er vi søren meg snart ferdig med 2010 og 2011 banker hardt på døren. Året som har gått har vært utrolig innholdsrikt på mange måter og selv har jeg fått gjort utrolig mye for spillNorge med mine krumspring. Det har blitt mange events, flere spillforedrag, to BondeLAN, Steinkjermartna med spillfigurer og Il Tempo Gigante med Remo Caprino i spissen og sist men ikke minst vi har fått servert utrolig mange store spilltitler.

Jeg har blitt nominert til Gullstikka av dere gamere, jeg ble nominert til ung kulturpris her i Nord-Trøndelag og sist men ikke minst, jeg fikk Snåsa kommunes Inspirasjonspris. Men uten dere alle sammen har jeg ikke klart å utrette det dette her og derfor er jeg evig takknemlig til dere alle for at jeg er den jeg er og får gjort deg jeg gjør.

Om ikke lenge er vi i 2011 og som vanlig kommer jeg til å kjøre på for å underholde spillNorge med diverse aktiviteter. Jeg kommer til å arrangere spillevents, holde foredrag for barnehager og skoler, fortsette å skrive spillbok, hjelpe til via GRPLAY.no samt gjøre hva jeg kan for min "spillfamilie".

Med det vil jeg ønske dere alle et riktig Godt Nytt (spill)År til dere alle. Måtte det bli mange gode spillopplevelser

HQ