Norsk
Blog
Selvpining!

Selvpining!

Skrevet av Bernt Erik den 11 januar 2011 klokken 13:11

Hva ligger i ordet å selvpine seg? For meg akkurat nå ligger det å ha deltatt på min første skikkelige fotballtrening på over 15 år. Jeg er så stiv og støl at jeg knapt kan gå opp trappen i huset. Selvsagt strakk jeg ut skikkelig, men etter å ha spilt en rekke kamper på 6 minutter og tre minutters pause hvor vi var tre spillere på hvert lag, så skal man kanskje ikke vente noe annet enn at jeg er stiv som en stokk i hele kroppen.

Kjenner muskler på steder jeg ikke trodde fantes muskler. Bare det å herje med barna er en pin for kroppen akkurat nå. Heldigvis tror jeg på en bedre dag i morgen hvor det vonde takker for seg.

At jeg valgte å begynne med fotball, er at jeg synes det er mye mer moro å spille det enn å f.eks. løpe etter landeveien. Godt å kunne få i gang blodpumpen igjen og jeg vet at dette til syvende og sist vil gjøre godt for kropp og sjel.

Nedenfor ser dere et bilde som er tatt like etter min første trening på over 15 år. Spritrød i fjeset og veldig klar i kroppen etter mange kamper, noen mål og et bevis på at jeg fortsatt har treffsikkerheten inne. Gliset er påkostet og kan ikke forenes med følelsen etter endt trening!

Hva med deg? Trener du eller har du andre ting å bruke din dyrebare tid på?

HQ