Norsk
Blog
Dead Space 2 - jeg skremt til "døde"!

Dead Space 2 - jeg skremt til "døde"!

Skrevet av Bernt Erik den 1 februar 2011 klokken 10:22

At jeg er lettskremt skal jeg ikke si, men det finnes spill og filmer som har en tendens til å få meg skremt. I det siste har jeg spilt Dead Space 2 og kan ærlig innrømme at hodeavstøpningen i taket bare blir større og større. Med intens lyd, mørke ganger og skrekkelige monstre som plutselig popper opp foran deg har fått meg skremt såpass mange ganger at jeg ikke har telling lengre. Hjertet har nesten stoppet helt opp. Er sikker på at pulsen hadde fått hvilken som helst paramedic til å betvile om jeg virkelig var med mine fulle fem. Det er nesten så jeg kvier meg for å bevege meg fremover i spillet, for du vet ikke om det skjuler seg et utyske rundt neste sving og som helst vil spidde deg til døde, mens blodet spruter til alle kanter.

Dead Space 2 er et unik spill og jeg elsker det. Det har alt hva jeg søker i spill. Det er skremmende, får adrenalinet til å hoppe, spillet har masse action og en god historie. Ergo et spill som jeg uten tvil vil anbefale alle dere andre som "liker" å bli skremt til "døde"...

Har du spilt noen "skremmende" spill i det siste og er det spill du husker som virkelig fikk deg til å hoppe himmelhøyt?

HQ