Norsk
Blog
Mote - hva er det for noe?

Mote - hva er det for noe?

Skrevet av Bernt Erik den 6 februar 2011 klokken 01:46

Jeg har ofte fått hørt frasen fra Ann Helen hvor hun sier "dette ser faktisk dritlekkert ut på deg"! Det uten selv å se det. Hva er det som gjør damer så flinke til å se hva som passer å gå med for oss mannfolk? Er det at vi mannfolk ikke klarer å se det eller er vi bare sånn passe inn i hva moter er og hva vi skal ha på oss. Selv har jeg fått høre mange ganger at jeg ikke klarer å velge de mest sexy eller tøffe klærne og hvor jeg helst vil at Ann Helen skal velge for meg.

Selvsagt ser jeg hva som gjemmer seg bak det superbelyste speilet i en merkebutikk, men jeg ser ikke for meg selv i tøffe og sexy klær noe Ann Helen gjør på flekken.

Er vi menn analfabeter når det kommer til moter og vil vi heller gjøre oss ferdige med kleskjøpet slik at vi kommer oss kjappere til Teknikkmagasinet i stedet? Er vi for tafatte til å velge oss klær som ser tøffe og sexy ut på oss? Selv velger jeg å tro på at det er uvitenhet. For etter at Ann Helen har valgt et klesplagg til meg, så ser jeg litt hva hun mener og hvorfor hun velger det. Hun har god smak og velger alltid klær jeg liker med en gang, men når jeg selv står og prøver klær (uten input) så sliter jeg som bare rakkern.

Nei, jeg er veldig enkel i klesveien og setter ingen krav til meg selv på den fronten. Okei da sjø. Litt! Jeg skal selvsagt ikke se ut som et dass, men at klærne jeg går i skal reflektere meg som person og ikke noen jeg prøver å være. Slik tenker jeg. Heldigvis vet Ann Helen å velge stilige, flotte klær til meg og jeg er veldig takknemlig for det. Hadde hun ikke gjort det, ville jeg nok ha sett ut annerledes i klesveien...

Hvordan er det med deg? Sliter du med dette og at du heller tenker "klær er klær"? Har du en kjæreste som er flinkere enn deg til å plukke ut klær eller har du såpass god smak at du klarer deg helt fint selv? Hva mener dere jenter om dette temaet, er vi gutter mer nøytrale når det kommer til moter?

HQ