Norsk
Blog
Battlefield 3 - noe stort på gang!

Battlefield 3 - noe stort på gang!

Skrevet av Bernt Erik den 9 februar 2011 klokken 12:30

Som dere for lengst har fått med dere så er jeg en stor fan av Battlefield-serien og helt siden jeg for første gang prøvde Battlefield 1942 var jeg frelst. Jeg har brukt på tusenvis av timer med spillserien og det sammen med venner og klanen min Trønderbataljonen.

Jeg har til og med vært i DICE sine lokaler og fått en rundtur hvor gjengen jobber i Stockholm. En unik tur og hvor jeg fikk møte mine mentorer.

Da Battlefield 3 ble annonsert på skikkelig vis har jeg jeg sultent søkt nettet etter info om spillet. Som en stor bidragsyter innenfor nyheter - nemlig Gamereactor, trengte jeg ikke å lete lenge. For i dag har Daniel skrevet en nyhet som tar for seg de nye tingene vi får oppleve i dette meget etterlengtede spillet og her sparer ikke DICE på kruttet. De slenger i vei den ene skuddsalven etter den andre mot sin motstander - nemlig Call of Duty-serien som for meg begynner å blekne mer og mer ut i fra hva DICE her lover oss.

En annen ting som jeg også er veldig glad for er at DICE omsider satser for fullt på PC-versjonen. For Battlefield: Bad Company 2 lukter mer konsoll enn PC synes jeg, selv om spillet fungerer godt på PC-en, så minner det meg litt for mye på en konsollversjon. Med at DICE nå bruker mer tid på PC-versjonen og bygger opp den for så å porte den til konsoll, vet jeg at dette kommer til å bli bra. Så nå er det bare å slå seg til ro, spille Battlefield: Bad Company 2 og Battlefield4free til Battlefield 3 lanseres enten i slutten av året (eller begynnelsen av neste).

Har du ennå ikke lest nyheten som Daniel har skrevet, så kan du det HER!

Er du en av de som venter med stor spenning på Battlefield 3 og tror du Call of Duty-serien kommer til å bli akterutseilt?

HQ