Norsk
Blog
Pepsi Max gir deg hjerteproblemer!?

Pepsi Max gir deg hjerteproblemer!?

Skrevet av Bernt Erik den 10 februar 2011 klokken 20:40

Alt i vårt samfunn, uansett hva du en spiser eller drikker så er det farlig. Nå har amerikanske forskere funnet ut at all lettbrus (drikker uten sukker) faktisk er farlig og kan gi hjerteproblemer over lengre tids bruk. Årsaken er at de i denne typen drikker er tilsatt mer sodium samt andre "skumle" tilsetningsstoffer og som "kan" gi hjerteproblemer. Så for de som tror at de gjør kroppen en vennetjeneste med å drikke sukkerfri brus, gjør det tvert motsatt.

Selv drikker jeg ikke så mye sukkerfri brus og når jeg først koster på meg brus så er det av skikkelig vare. Jeg drikker all slags typer og er ikke kresen når det kommer til leskedrikker med eller uten sukker.

For ikke lenge siden skrev jeg at mørk sjokolade var sunt med de enorme mengdene antioksidanter, så det er litt i skuddet med slik forskning og de negative og positive følgene med det vi spiser/drikker "usunt".

Kommer du til å holde deg unna sukkerfri leskedrikk etter at amerikanske forskere har funnet ut at disse kan gi hjerteproblemer? Selv tenker jeg ikke så mye på dette og drikker det jeg føler for, det finnes altfor mye som er farlig og man må jo leve også eller hva?

What are you waiting for? Jo, hjerteproblemer...!

HQ