Norsk
Blog
Test Drive Unlimited 2 og Bulletstorm!

Test Drive Unlimited 2 og Bulletstorm!

Skrevet av Bernt Erik den 18 februar 2011 klokken 10:45

I det siste har det blitt en del Test Drive Unlimited 2 på Playstation 3. Både jeg og Markus har fått kjørt oss godt. Vi har ikke kommet så langt ennå, men det går sakte men sikkert fremover. For å beskrive spillet så er det faktisk ganske bra selv om fysikken på bilene ikke er helt på topp. I tillegg så føles det litt dødt ut i gatene. Detaljene i grafikken er helt fin og at øya Ibiza er bygd opp og hvor du kan kjøre rundt i, synes jeg er konge. Jeg er rimelig godt fornøyd med spillet som kommer til å holde meg og Markus gående i mange, mange timer til.

Emil har også kastet seg på å kjøre litt TDU 2 og det er noe jeg ikke skal nekte han. For Emil er en mester i Mario Kart og slår de fleste der, så kan det være greit for han å prøve ut skikkelige bilspill også.

Hva synes du om Test Drive Unlimited 2?

Et annet spill jeg for tiden ser virkelig frem til er uten tvil Bulletstorm. Gleder meg til å se hvordan spillet er bygd opp og hvordan rå action er flettet sammen med handlingen. Grafikken og mulighetene i spillet ser faktisk veldig spennende ut skal jeg være helt ærlig.

Hva tror du, vil spillet gi deg noe eller er det andre spill du i nærmeste fremtid heller har fokuset på?

HQ