Norsk
Blog
For lite skryt av andre?

For lite skryt av andre?

Skrevet av Bernt Erik den 20 februar 2011 klokken 13:00

Mange kjenner meg som en meget postitiv figur og skryter av andre i øst og vest. Noen mener jeg faktisk kan være for positiv. Selvsagt skal man vite når ting går på tverke og prøve å se realiteten, men for meg så prøver jeg å se positivt på ting og tang til det motsatte er bevist. Dette føler jeg er veldig viktig i livet mitt og prøver å spre positiviteten rundt meg slik at andre også kan nyte god av den.

En annen ting jeg liker veldig godt er å skryte av andre. For selv synes jeg det er for lite skryt av hverandre om noen gjør det godt. For om du gir skryt til en person, så vil du fort finne ut at skrytet faktisk kan føre til at personen gjør en enda bedre jobb enn tidligere. I tillegg til å være positiv, så blir det altså en vinn - vinn sitiuasjon for begge parter.

Så mitt råd til alle selv om man kanskje ikke klarer å være positiv hele tiden, gi litt skryt til andre som du mener fortjener det og det kan hende at den personen gjør en enda bedre jobb, som igjen kan falle tilbake på deg. Kanskje vil du også motta skryt av andre igjen og dere tjener stort på det alle veier.

Hvordan er det med deg? Er du en person som gjerne skryter av andre om de gjør det godt eller blir det fort at du holder det inne? Er det viktig med skryt til andre?

HQ