Norsk
Blog
Spilljenter med glimt i øyet!

Spilljenter med glimt i øyet!

Skrevet av Bernt Erik den 25 februar 2011 klokken 10:46

Er det en ting jeg er utrolig glad for så er det at stadig flere jenter kaster seg på å spille. For vi skal ikke så altfor mange årene tilbake før jentene kastet et olmt blikk på oss gutta når vi sa at vi var gamere. Dette har heldigvis forandret seg og i dag blir det stadig flere og flere jenter som spiller. Faktisk kan det tenkes at den personen som slår deg ut på slagmarken er en jente. Har selv spilt sammen med jenter i Battlefield og sett at de spiller like godt som gutta. Selvsagt er det ikke like moro å bli tatt ut av en jente, men desto mer kamp blir det å unngå nettopp dette.

Disse dager arrangeres det noe stort på Snåsa og om kveldene danser jentene på bordet og gjør hva de kan for å pille gutta på nesa med blant annet spilling. Dette er selvsagt veldig moro synes jeg og med over 25% jenter på dette store arrangementet, så beviser det at jenter også vil være en del av spillingen.

Under arrangmentet skal disse jentene som er på bildene nedenfor kjøre spennende konkurranser;

1. Maling
2. Bjelleklang
3. Limbo
4. Dating
5. Ballongkonkurranse
6. musikk-quiz

...og i disse konkurransene må også gutta ut i ilden. Ville du ha deltatt i noen av konkurransene som disse jentene arrangerer? Tro meg, jentene har glimt i øyet og hvor de gjerne kan sette seg ned å spille et spill.

Nedenfor ser dere også en rigg med seks Dell-skjermer fra AMD hvor det kjøres Eyefinity. Spillet som kjøres er DiRT 2 og det flyter som en drøm. Herlig oppsett som gir spillingen en helt annen opplevelse. Selvsagt blir den beste looken fra litt lengra avstand, men gud hvor herlig!

Kjenner dere jenter som spiller spill og hva er det de spiller? Er du jente selv og gjerne vil ha med flere jenter som spiller? Hvordan tror dere prosenten i dag kan fordeles mellom gutte og jenter som spiller?

Nedenfor ser dere (på første bilde) Hilde fra venstre, Idrun midt i og Tonje til høyre!

HQ