Norsk
Blog
Jeg er utrolig lei meg!

Jeg er utrolig lei meg!

Skrevet av Bernt Erik den 18 mars 2011 klokken 10:14

Beklager at jeg ikke har fått skrevet noen blogger og skrevet kommentarer i det siste. Det har vært utrolig hektiske dager hvor jeg blant annet var en "svipptur" til Oslo og møtte mange av mine kunder. Turen ble en megasuksess og fikk treffe mange snille mennesker. I tillegg fikk jeg en tur til Electronic Arts (møtte Ørjan - meget snill person) sitt kontor og det var litt av et eldorado. Der kunne jeg ha busatt meg for å si det slik.

Ellers var turen meget hard da og jeg var opp klokken 3 om morgenen og var ikke hjemme før klokken 9 på kvelden. Så turen var beinhard for å si det slik.

Nå er jeg omsider her og skal ikke legge skjul på at jeg har savnet å skrive blogger, kommentere og være mer aktiv. Derfor håper jeg på at dere fortsatt vil lese bloggen min som jeg prøver å få så variert som mulig og hvor jeg alltid har glimt i øyet.

Hva skal dere til med i helgen? For meg blir det vedarbeid, bursdagsselskap og ja, madammen skal lage en ny kake og den skal jeg som jeg får presentert for dere etter hvert. I tillegg har hun fått 6 bestillinger av kaker til andre alt i fra dåpskaker til bursdagskaker, så det blir nok en del kaker i tiden fremover.

Hva skal dere til med i helgen?

Her er en kake som Ann Helen lagde til min bursdag for "noen" år tilbake...

HQ