Norsk
Blog
Det er GRATIS!

Det er GRATIS!

Skrevet av Bernt Erik den 5 april 2011 klokken 15:09

Jeg har lært at alt er ikke gratis og at man i dag må jobbe for å få til ting. Så når jeg ser at ting er GRATIS sperrer jeg opp øynene og sjekker selvsagt hva det kan være. Jeg bruker en del tid på spill og hvor jeg for øyeblikket spiller (Shift 2 Unleashed, Crysis 2, Battlefield: Bad Company 2, Motorstorm Apocalypse, Ghost Recon Shadwo Wars) og nå altså dette spillet. At det til og med er gratis gjør at jeg digger det. Spillet jeg tenker på er Battlefield4free. Dette er et krigsspill som faktisk er gratis å spille og i tro mot Battlefield-serien med brett fra Battlefield 2 (Karkand, Sharqi, Gulf of Oman for å nevne noen av storbrettene). Selv har jeg vært med på en lukket betatest av spillet i et par måneder og har kost meg godt for å si det slik.

Nå er den lukkede betatesten over og det er blitt åpnet for alle som ønsker å spille. Herlig rett og slett og tenk, det er GRATIS!

Klikk deg inn på den offisielle nettsiden til
Battlefield4free og bli en del av slagmarken mens kuler suser over hodene våre mens vi febrilsk prøver å komme oss unna en stridsvogn!

Når du ser ordet gratis, blir du fanget inn og må sjekke ut hva det gjelder for noe?

HQ