Norsk
Blog
Planer i påsken eller blir det spilling?

Planer i påsken eller blir det spilling?

Skrevet av Bernt Erik den 12 april 2011 klokken 14:26

Nå er det ikke lenge til påsken stormer inn døren med påskeegg fyllt med snop, marsipanfigurer og skiturer til langt inn i fjellheimen... eller var det spilling til langt på natt. For min sin del blir det å ta vare på familien og kose oss hvor det sikkert blir noen turer hist og her. Håper på at været blir såpass bra at man kan være ute, for grilling av pølser m.m. er jo noe som hører med til påsken og hvor familier er samlet rundt bålet.

Jeg for min del kommer også til å spille litt og de spill som nå er hotte hos meg er uten tvil Crysis 2 (ufattelig herlig spill), Shift 2 Unleashed (dødsbra bilspill), LEGO Star Wars: Clone Wars (sammen med barna) og sist men ikke minst Battlefield: Bad Company 2 (med Vietnam).

Håper også på at jeg og Ann Helen kan komme oss ut en kveld hvor det enten blir kino, bowling hvor vi rett og slett får oss litt alenetid sammen. For med fire ivrige og aktive barn, er dagene travle og det krever litt for å få puslespillet til å gå opp.

Hva er så dine planer for påsken? Blir det ut i skog og mark, på ski, kronisk lesing av påskekrim, møte venner og familie, spise masse snop eller rett og slett spilling? Er det noen spill som frister å gjennomføre, kinoer som skal sees eller andre ting som du har satt deg som mål å få gjort i disse herlige fridagene?

Nedenfor ser dere et bilde hvor barna kaster snøball på meg og hvor jeg dukker for harde livet. Ser dere snøballen som farer på full fart like over ryggen min?

HQ