Norsk
Blog
Your love tool is set to thrill!

Your love tool is set to thrill!

Skrevet av Bernt Erik den 13 april 2011 klokken 10:48

Guud, jeg får mange spammail for tiden og det om alskens rariteter. Den siste mailen jeg nettopp fikk inn var om et produkt som ville gi meg større penis og det med frasen "Your love tool is set to thrill!". Har jeg bruk for det da og vil slike produkter hjelpe? Heller tvilsomt for å si det slik. Er det ting på kroppen som ikke kan tøyes noe mer nevnverdig så må det være nettopp penisen, snoppen eller hva man kaller den (kjært barn har mange navn).

En annen ting jeg ikke synes noe særlig om er alle de konkurransene som for tiden florerer på Facebook. Over 90% av konkurransene der er juks og fanteri. Hva sier du til å vinne 12 000 kroner hver måned i et helt år, eller hva til å vinne en middelshavscruise? Som sagt, veldig mange av disse konkurransene er rett og slett juks. Bakmenn vil mer enn gjerne ha opplysninger av deg med blant annet mailadresse slik at de kan sende deg spammails og det ved å bruke slike konkurranser som lokkemiddel. Slike bakmenn vil også åpne dører på PC-en din hvor de kan få tilgang til bankkortnummer, koder, passord m.m.

Som jeg alltid sier, høres det for godt ut til å være sant, så er det som oftest det. Ikke bestandig tro på gull og grønne skoger, for ofte er dette juks og fanteri.

Får du mange rare spammails og har du opplevd og fått virus på grunn av en link som så veldig fristende ut?

Lo godt over bildet nedenfor og har vel liten tro på at nettopp dette hjelper heller - hehe!

HQ